Tuesday, January 29, 2013

Sex & Dating, episode 1.

Minden valamirevaló amerikai városnak van webes oldala, ahol az érdeklődők képet kaphatnak a látnivalókról, kulturális eseményekről, kis történelmi betekintést nyerhetnek a város életébe, főbb vásárlással kapcsolatos tudnivalókat olvashatnak, vagy éppen az éjszakai életről szerezhetnek több információt.
Nagyobb városoknál külön szekciót alkot az oldalon a Sex &Dating valamit a Gay&Lesbian rovat, amin eleinte igencsak megdöbbentem, de aztán hamar rájöttem DC-ben élve (a világ egyik legnagyobb gayparadicsoma), hogy a szexualitás nem rejtegetnivaló dolog errefele, így aztán nem tulajdonítottam nagy jelentőséget annak, hogy a nagyobb városok információs oldala bizonyos értelemben talán túlzottan is informatív.

New York ebből a szempontból még viccesebb, van például egy olyan rovat, amelynek most ez a címe (azért most, mert mindig más a kérdés az utcai felmérésekben):
Street survey: What sexual activity have you done in New York that you wouldn't have considered doing before you moved here?
Azaz: Milyen szexuális tapasztalattal gazdagodott New Yorkban, amit, mielőtt ide költözött volna, soha nem akart volna kipróbálni?
Az interjúalanyok egy Playboyt tartanak az arcuk elé, és a képük alatt olvasható néhány soros vallomás.Némelyik, hogy finom legyek eléggé szókimondó...:)

A Sex&Dating rovat arra is jó, hogy egy város egészen érdekes vállalkozásait, üzleteit is megismerjük. Vagy, hogy megtudjuk, milyen eseményeket szerveznek a témában, mit tudnak még kitalálni? Meglehetősen sok olyan ötletet, ami elképesztő,fantasztikus, akárcsak a város maga.
Itt van például a Sex-Air Championship, amely hasonlóan működik a léggitározáshoz, a bajnokjelöltek a levegővel szexelnek, és igyekeznek a közönség számára minél jobban megjeleníthetővé tenni képzeletbeli partnerüket. Természetesen zsűri is van, és az értő közönség választja ki a végső győztest.
A szextematikájú tanfolyamoknak is nagy a közönsége, ilyen lehet például az orális szextechnika tanfolyam...vagy éppen a tantrikus szex tanfolyam, esetleg a lap-dance workshop... Egy résztvevő elmeséli, hogy egyedül érkezett, végül egy nálánál egy évtizeddel idősebb hölggyel gyakorolta a technikákat.
Muszáj bemásolnom ide az orális kényeztetős tanfolyam szövegét, egyszerűen elképesztő, hogy amikor valakinek megszületik a fejében egy ilyen ötlet, nem veti el, hanem meg is hirdeti, és üzlet lesz belőle:
Ask any man and he is likely to agree: Given the high demand for blow jobs, great ones are in surprisingly short supply. Experts will walk you through various approaches, introduce explosive tricks (hint: it's all in the breathing) and recommend toys, such as the Shhhh Blindfold ($20), to enhance the sensations of your newfound oral-pleasure skills. Various locations(...)

A szexpartyk egyik igen érdekes fejezete a Sugar Daddy party, amely azt hiszem Magyarországon még kimerítené az "öreg kecske is megnyalja a sót" mondást, és elég nagy felháborodást váltana ki. Odakint igenis van egy kereslet és van egy kínálat, és senki nincs lekurvázva azért, mert mondjuk a tanulmányait luxuskörülmények közt akarja végezni,  amit az apja helyett a cukros bácsi fizet, bizonyos szolgálatokért...Egy komoly randioldal van már a témában, ahol a kölcsönösen hasznos kapcsolatok keresői megtalálhatják egymást, mindenféle előítélet nélkül. Az élő rendezvényen még egyszerűbben köttetnek megállapodások. Hogyan? Szimpátia alapján. Valahol persze szóba kerül az összeg, amire a lánynak szüksége van, majd a férfi és a lány együtt megtárgyalják, hogy ezért az összegért mit várnak el egymástól.

New Yorkban biztosan nem lehet unatkozni...:)
folyt köv.

No comments:

Post a Comment